💚 Siste innspurt - elleville priser 💚 Fri frakt over kr 1000,- 💚 Obs! Ingen returrett

Retur og angrerett

ANGRERETT OG RETUR

Vi ønsker selvfølgelig at du som kunde skal bli så fornøyd som mulig. Men skulle det være at varen ikke innfrir dine forventninger har du selvfølgelig 14 dagers returrett ifølge Angrefristlovens bestemmelser. Returretten gjelder fra den dagen du mottar varen. Du får da pengene tilbake eller kan bytte i en annen vare. Varen må være i samme stand som du mottok den - Ubrukt og med alle originale lapper på .I henhold til Angrerettloven må kunden selv dekke fraktkostnaden ved retur. Husk å avtale med oss i forkant og gi oss et pip hva varen eventuelt skal byttes i. Det er også mulig å returnere salgsvarer. 

Når du bestiller en vare hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.

Angrerettskjema sendes på e-post sammen med din ordrebekreftelse, alternativt kan du printe den her. Dette skjemaet legger du ved i pakken når den sendes i retur til oss.

Vi kan anbefale å bruke helthjem. Da betaler du kr 80,- inkl sporing av pakken og pakken hentes i din postkasse i løpet av natten. Registrer og betal din retur på helthjem.no

Vi gjør oppmerksom på at dersom din kjøpssum havner under kr 1000,- når returnerte varer er fratrukket, blir fraktkostnad på kr 80,- belastet og avregnet mot ditt refusjonsbeløp. 

Send din retur til:

Fashion in the Forest AS, Svartåsveien 14B, 3615 Kongsberg