💚 Siste innspurt - elleville priser 💚 Fri frakt over kr 1000,- 💚 Obs! Ingen returrett

Merker

Retro inspirerte kjoler etisk mote fra king louie

King Louie er et nederlandsk merke som i 30 år har laget kule klær inspirert av 40-, 50-, 60- og 70-tallet. Med egendesignede stoffer og prints kan du være sikker på at du får et helt unik plagg du ikke finner andre steder. Suppler gjerne kjolen eller skjørtet med en søt cardigan, dressjakke, topp eller hansker :)

King Louie selvfølgelig miljøbevisste og sertifisert som en  "Fair Wear" bedrift. We like 👌😍

Kule fargerike kjoler med retro print fra danske margot

Bak navnet Margot MWM står den danske designeren Margot Weinreich Mikkelsen. Hun er først og fremst blitt kjent på grunn av sine fantastiske og ofte retroinspirerte kjoler med spennende detaljer. I tillegg lager hun verdens best og kuleste strømpebukser som har blitt en salgs-hit i vår lille nettbutikk :)

Kjolene produseres på egen systue og er øko-tex sertifiserte. Dette vil si at de er produsert på en mest mulig skånsom måte i forhold til natur og miljø. Tommel opp!

Fine, fargerike kjoler i økologisk bomull og kule print fra svenske cissi och selma

Cissi och Selma. Herlig svensk design fra Stockholm - comfy kjoler og skjørt i glade blomsterprint 💗 

Produsert i Europa med fokus på både arbeidsforhold og miljø. Her er fargene økologiske og stoffet er økologisk bomull - bra for både deg og miljøet 👌

kjoler med print dansk design fra du milde

du Milde er 100% dansk design og eies av søstrene Mette og Rikke Hjordkvist. De søte damene står selv for design av både modeller og stoffer. Plaggene produseres på egen systue i Polen med fokus på miljø og kvalitet. 

Pynten er ofte små håndheklede detaljer, lommer eller bomber, kontrastfargede kantbånd eller morsomme knapper. Kjolene fremstilles fortrinnsvis i lekre viskosematerialer med flott fall og tyngde. Kjolene holder seg godt både i farge og passform. Merk at du Milde ofte er litt romslige i størrelsen, slik at mange kan gå ned en størrelse ift Margot og King Louie.

 

Fargerike kjoler i økotex viskose med blomster print fra danske du milde

Søstermerket til du Milde. Fortsatt med fokus på tidløs saktemote - for kvinner med feminine former størrelse M - 5XLDesignet i Danmark og produsert på egen systue i Polen i høykvalitets stoffer som er øko-tex kvalifisert. 

 

fargerike tights og mote etisk produsert på gotland av svenske esther & inez

Inspirert av farmor og mormor designer Sara hos Esther & Inez klær for mange ulike kvinnekropper, som er holdbare og som sprer glede og lyser opp tilværelsen med deilige farger og kule print. Designes og sys på egen systue på Gotland i økologisk bomull, resirkulerte- økotex- og GOTS-sertifiserte  tekstiler.