Fri frakt over kr 1000,- 💚 Øvrige bestillinger kr 80,- 💚 Personlig service 💚 Sjekk vårt SALG!

Merker

Etisk mote fra King Louie hos fashionintheforest nettbutikk

King Louie er et nederlandsk merke som i 30 år har laget kule klær inspirert av 40-, 50-, 60- og 70-tallet. Med egendesignede stoffer og prints kan du være sikker på at du får et helt unik plagg du ikke finner andre steder. Suppler gjerne kjolen eller skjørtet med en søt cardigan, dressjakke, topp eller hansker :)

King Louie selvfølgelig miljøbevisste og sertifisert som en  "Fair Wear" bedrift. We like 👌😍

Kjøp fargerike kjoler fra Margot Mikkelsen hos fashionintheforest nettbutikk

Bak navnet Margot MWM står den danske designeren Margot Weinreich Mikkelsen. Hun er først og fremst blitt kjent på grunn av sine fantastiske og ofte retroinspirerte kjoler med spennende detaljer. I tillegg lager hun verdens best og kuleste strømpebukser som har blitt en salgs-hit i vår lille nettbutikk :)

Kjolene produseres på egen systue og er øko-tex sertifiserte. Dette vil si at de er produsert på en mest mulig skånsom måte i forhold til natur og miljø. Tommel opp!

Kjøp fargerike retroinspirerte plagg fra Cissi och Selma hos fashionintheforest nettbutikk

Herlig svensk design fra Stockholm - comfy kjoler og skjørt i glade blomsterprint 💗 

Produsert i Europa med fokus på både arbeidsforhold og miljø. Her er fargene økologiske og stoffet er økologisk bomull - bra for både deg og miljøet 👌

Kjøp bærekraftig mote fra danske du Milde på nett hos fashionintheforest

du Milde er 100% dansk design og eies av søstrene Mette og Rikke Hjordkvist. De er de søteste og hyggeligste damene du kan tenke deg og står selv for design av både modeller og stoffer. Plaggene produseres på egen systue i Polen med fokus på miljø og kvalitet. 

Pynten er ofte små håndheklede detaljer, lommer eller bomber, kontrastfargede kantbånd eller morsomme knapper. Kjolene fremstilles fortrinnsvis i lekre viskosematerialer med flott fall og tyngde. Kjolene holder seg godt både i farge og passform. Merk at du Milde ofte er litt romslige i størrelsen, slik at mange kan gå ned en størrelse ift Margot og King Louie.

 

Kjøp lekker plus size mote fra du Milde etc på nett hos fashionintheforest

Søstermerket til du Milde. Fortsatt med fokus på tidløs saktemote - for kvinner med feminine former størrelse M - 5XLDesignet i Danmark og produsert på egen systue i Polen i høykvalitets stoffer som er øko-tex kvalifisert.