Fri frakt over kr 1000,- 💚 Øvrige bestillinger kr 80,- 💚 Personlig service 💚 Etisk og bærekraftig mote

Kjøpsbetingelser

PERSONVERN

Les vår personvererklæring her.

VILKÅR FOR NETTHANDEL
Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kjøpsvilkårene skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene. Du kan lese mer om dine rettigheter og forpliktelser som forbruker hos Forbrukerombudet.

LEVERING OG FRAKT

Vi pakker og sender dine varer så raskt som mulig, vanligvis samme dag eller dagen etter at bestillingen er mottatt, og senest fire virkedager etter mottatt bestilling. Vi tar forbehold om at leveringen kan ta noe lengre tid under kampanjer,utsalg etc. Ved bestilling fredag etter 14.00 eller helligdager, blir varen sendt førstkommende hverdag. Vi bruker stort sett helthjem til alle våre forsendelser. De har raskere levering enn posten, sporing på alle pakker og leverer rett i din postkasse :) Leveringstid er vanligvis 4 - 14 dager i Norge. Pakker til utlandet sendes med posten og kan ta opptil en måned - avhengig av destinasjon.

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER KR 1000,-

Alle ordre over kr 1000 får alltid gratis frakt hos oss. Bestiller du for mindre, tilkommer porto/ekspedisjonsgebyr på kr 80. Fashion in the Forest tar forbehold om utsolgte varer. Kjøper du en vare før lagerstatusen i nettbutikken har blitt oppdatert som utsolgt, refunderes pengene tilbake til kunden. Dette kan skje ved veldig stor pågang.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkl MVA.

SIKKER BETALING

Betal enkelt med ditt debet- eller kredittkort via Stripe - et verdensomspennende, trygt betalingssystem. Eller du kan vippse deg til nytt antrekk :)

Kjøpesummen reserveres på ditt kort idet bestillingen gjøres i nettbutikken og kortet belastes samme dag som varen sendes.

REKLAMASJON

Hvis det skulle være noe feil med produktet, har du 2 års reklamasjonsrett fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil. 

Send oss en mail på post@fitf.no og legg gjerne ved bilder av feilen, slik at vi sammen kan avklare reklamasjonsgrunnlaget. Vi betaler returkostnadene ved reklamasjon.

BYTTE

Det er ikke noe problem å bytte til en annen vare, men for at det ikke skal bli kluss med regnskap/lagerbeholdning etc ber vi om at du 1) gir oss beskjed på mail om at du ønsker å bytte 2) returner varen til oss - legg gjerne ved en beskjed i pakken om avtalt bytting 3) legger inn ny bestilling i nettbutikken på produktet du ønsker å bytte til. Vi refunderer din retur så snart den er mottatt hos oss. 

Dersom du ønsker å bytte til en annen størrelse av samme vare, gi oss beskjed på så raskt som mulig, slik at vi kan holde av størrelsen for deg. Returner deretter varen til oss - legg gjerne ved en beskjed i pakken om avtalt bytting. Så snart vi har mottatt din retur, sender vi deg ny størrelse tilbake - du trenger ikke å legge inn ny bestilling for dette. Du må selv dekke returkostnaden - se anbefalt fremgangsmåte nedenfor, under angrerett og retur 👇

ANGRERETT OG RETUR

Vi ønsker selvfølgelig at du som kunde skal bli så fornøyd som mulig. Men skulle det være at varen ikke innfrir dine forventninger har du selvfølgelig 14 dagers returrett ifølge Angrefristlovens bestemmelser. Returretten gjelder fra den dagen du mottar varen. Du får da pengene tilbake eller kan bytte i en annen vare. Varen må være i samme stand som du mottok den - Ubrukt og med alle originale lapper på .I henhold til Angrerettloven må kunden selv dekke fraktkostnaden ved retur. Husk å avtale med oss i forkant og gi oss et pip hva varen eventuelt skal byttes i. Det er også mulig å returnere salgsvarer. 

Angrerettskjema sendes på e-post sammen med din ordrebekreftelse, alternativt kan du printe den her. Dette skjemaet legger du ved i pakken når den sendes i retur til oss.

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer eller bytter varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Vi anbefaler å bruke helthjem. Da betaler du kr 80,- inkl sporing av pakken og pakken hentes i din postkasse i løpet av natten. Registrer og betal din retur på helthjem.no

Vi gjør oppmerksom på at dersom din kjøpssum havner under kr 1000,- når returnerte varer er fratrukket, blir fraktkostnad på kr 80,- belastet og avregnet mot ditt refusjonsbeløp. 

Send din retur til:

Fashion in the Forest AS, Svartåsveien 14B, 3615 Kongsberg

Ta kontakt med oss på post@fitf.no eller tlf 408 56 793 dersom det er noe du lurer på i forbindelse med bytting/ retur. Vi hjelper deg gjerne for at du skal bli 100 % fornøyd.

KONFLIKTLØSNING

Klager rettes til oss innen rimelig tid og evt tvister forsøkes løst i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du som kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Når du bestiller en vare hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.

Mvh Åse & Trine

Fashion in the Forest AS, Svartåsveien 14B, 3615  Kongsberg, org.nr 916 580 169