💚 Siste innspurt - elleville priser 💚 Fri frakt over kr 1000,- 💚 Obs! Ingen returrett

Om oss

 

Hei 🤗 Vi er Åse og Trine, to damer (ikke søstre, selv om mange synes vi likner på hverandre he-he) som møttes på vår tidligere arbeidsplass. Vi er begge over middels glad i farger og syntes ikke vi fant klær som var så fargerike og unike som vi noen ganger kunne tenke oss å gå i. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med og våren 2016 startet vi nettbutikk med fargerike kjoler som sprer gode vibber og godt humør!

Vi brenner for at du skal oppdage gleden og den gode følelsen du får ved å kle deg i glade farger og gode snitt som passer DIN figur. Våre leverandører er småskalaprodusenter med lidenskap for faget sitt. De vektlegger, som oss, bærekraftig mote som er etisk produsert under ordnede forhold.

Vi håper du vil hjelpe oss å spre farger og glede til folket - fortell gjerne om oss til dine venner og uvenner, familie, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. 

Håper å se deg på handel i vår lille nettbutikk! Den er åpen 24/7 😉 Her finner du herlige plagg ikke alle andre har. Om du trenger hjelp til å finne riktig modell og størrelse er det bare å sende oss en melding. Vi hjelper deg gjerne 🌼

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev lenger ned på siden, og å følge oss gjerne på facebook og instagram. 

Sees!

Fargerik hilsen fra

Åse & Trine